Med eller utan?

Då så tänkte jag att jag skulle fråga er vad ni tycker? Vi putsade nämligen alla fönster på huset igår och för att lättast göra det så tar man bort spröjsen. När alla var borta på nedervåninngen och jag var inomhus och såg ut så tyckte jag att det var mycket finare. Man fick in mer ljus och det kändes öppet och fräscht! Sen när jag stod på utsidan och såg hur det såg ut så var det kanske inte riktigt lika fint, eller vad tycker ni?

Ska vi ha kvar spröjsen eller ta bort dom?

hus_fönster

Om vi bestämmer oss för att ta bort dom så måste vi ta bort alla ”pluppar” som sitter runt fönstrerna där man fäster spröjsen och det betyder att vi inte kan få på dom igen om vi nu väl tar bort dom. Så därav dilemmat. Någon gång i framtiden har vi ju förmodligen lust att sälja huset, så vad tror ni dom nya ägarna i så fall tycker?

Vill gärna höra era åsikter. Med eller utan spröjs?

14 reaktioner på “Med eller utan?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *