Snö i slutet av April

Godmorgon!

Idag vaknade Oskar klockan 6, men som tur var så hade han sovit hela natten så då gjorde det inte så mycket att vi fick gå upp tidigt. Filip sover fortfarande men M hade åt för länge sen. Han ska till Sverige idag på begravning och anledningen till varför vi inte är med är för att jag tycker att barnen är alldeles för små och önskar inte att ha dom i en miljö där det är så mycket ledsamhet och sorg. Men min man är hos sin familj och får stöd och kärlek därifrån idag så är jag hemma och tar hand om våra älskade små barn.

oskar_mamma

Det snöar här idag och det är väldigt spännande tycker minsteman och vill inget hellre än att springa ut och leka i snövädret! Så jag tänkte faktiskt att pojkarna skulle få åka en sväng till förskolan idag för att leka med dom andra barnen så kan jag passa på att få gjort lite ärenden. Jag behöver förresten hjälp med en sak sen! Jag vill gärna ha er åsikt på hur vi ska göra med en utseendesak på huset. Igår var vi nämligen och fixade utomhus och då plötsligt stod vi framför ett tufft val och har väldigt svårt att bestämma oss, så då passar det ju perfekt att be er om hjälp! Det är inget allvarligt alltså, bara en liten sak som vi inte kan bestämma oss för. Tog bild på huset igår, så lägger upp om en liten stund.

Kram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *