Ombré

Godmorgon!

Idag ska jag till jobbet igen och har rätt så bråttom, men innan jag åker så tänkte jag visa er mina fina naglar som jag var och fixade igår när barnen var på förskolan.

ombrenaglar

Jag får så mycket skit över att jag lämnar barnen i förskolan och tar hand om mig själv, åker på shopping eller gör behandlingar. Men ni måste förstå att en två barnsmamma med ett heltidsjobb och ett eget företag så måste man en gång ibland få lite tid för sig själv. Och för mig så vill jag, under den egentiden, passa på att unna mig själv saker som jag tycker om och igår blev det lite nagelfix!

naglar

Jag varierar alltid mellan fransk, ljusrosa eller ombré och igår fick det bli en ljus ombré. Det känns fräscht och fint tycker jag!

Nej hör ni, nu måste jag faktiskt sticka! Puss och kram S

3 reaktioner på “Ombré”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *