3 dagar

Godmorgon,

Klockan ringde 04.30 och då var det bara att hoppa upp ur sängen och ta sig upp. Inte ligga kvar och snooza för då är det kört… Det enda som fungerar för mig att bara ställa mig upp och gå till badrummet och sen får det ta den tid det tar att vakna till, men om jag ligger kvar i sängen så är risken alldeles för stor att jag inte vaknar igen. Trött som få, men känner mig ändå rätt så klar för dagen.

Idag ska jag till London och sen övernatta i Bergen och blir borta i tre dagar. Just dessa tre dagar är lite tråkiga att vara borta för imorgon kommer mina föräldrar hem till oss och ska hälsa på innan dom ska vidare till Portugal. Så självklart är det lite segt att sova borta just nu. Men, men det är så det är ibland när man jobbar så som jag gör. Man får se det positiva i det för jag älskar ju mitt jobb!

4 reaktioner på “3 dagar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *