En upplevelse !

Sponsrat inlägg

Jag frågade ju er härom dagen vad jag kunde ge till min man som redan har allt han vill ha. Lägligt nog kom jag över Greatdays hemsida som erbjuder mängder med upplevelser som man kan ge bort. Så himla kul grej, eller hur?

Min man älskar ju tex att gå ut och äta och prova nya, fina restauranger, så varför inte gå på en Afternoon tea? Eller kanske gå på vinprovning, chokladprovning, kaffekurs eller något annat spännande i matväg som man inte gjort förr.

Eller varför inte gå på spa, flyga helikopter, paddla kajak, klättra, prova på pistolskytte eller glasblåsning? Jag hittar massor av roliga saker som jag kan ge bort på Greatdays, nu är frågan bara vad jag ska välja! Vad tycker ni? 

Klicka HÄR och hjälp mig att hitta den perfekta upplevelsen till min man. Hihi så kul! 🙂

Bilderna är lånade från Greatdays.se

5 reaktioner på “En upplevelse !”

 • em skriver:

  Ååå så koselig! Det ser ut som det er mye fine valg å velge etter ja! Jeg digger svensk er så fint 🙂 Veldig fin blogg!

 • Linnea skriver:

  Jag tycker ni ska göra något aktivt! Kanske go-cart? 🙂

 • Nathalia skriver:

  Racerförare för en dag
  Känner du någon, eller är du själv en av dem, som exalterat sitter framför Grand Prix på TV och känner att du minsann skulle kunna köra minst lika fort? Nu kan drömmen bli verklighet.
  Detta tror jag M skulle uppskatta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *