Att umgås

Det är så härligt att hänga med Filip för han har blivit så stor nu att det är lätt att umgås med han.

mamma

På förmiddagen så lekte vi en massa och när Oskar skulle sova middag så frågade jag Filip om det var okej att jag bloggade lite och det var självklart okej så länge han fick se på Paw Patrol på Ipaden och äta knäckebröd med skinkost på.

mamma-filip

Det är så kul att vara med Filip för han har börjat prata mer och mer så nu går det att hålla en intressant konversation med honom, vilket inte var möjligt tidigare. Nu när han kan göra sig förstådd så har han fått ett lugnare och gladare humör. Förr så kunde han bli arg och irriterad pågrund av att han blev frustrerad när vi inte förstod vad han sa. Men nu när han pratar ordentligt så blir han väldigt sällan arg längre.

mamma_filip

En sak som är lite lustigt är att han har fått både mig och M att inse att vi svär en hel del. För alltid när vi säger ”fan” så säger han ”Ikke si faan mamma! Nå må du ge mig en peng!” 🙂

Jag ska åka och jobba nu, så det var kul att jag kunde få lite tid med barnen under dagen innan jag skulle åka iväg. Jag blir borta till lördag natt, så nästa gång jag får se familjen blir på söndag morgon och då kommer även mina föräldrar att vara här. Så nu får vi hoppas att dagarna rullar på tills dess.

Nästa gång jag tittar in här så är jag i Stavanger. Kram så länge!

4 reaktioner på “Att umgås”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *