HBO, Netflix eller Viaplay?

Det kommer bara fler och fler varianter av Streamingkanaler på marknaden och vilken är egentligen bäst? Själv har jag alla tre kanalerna som jag nämner i rubriken – HBO, Netflix och Viaplay. Så vilken är bäst? Vad ska man välja?

Jag tycker att dom olika kanalerna är bra på olika sett. MEN, HBO Nordic har dom absolut bästa serierna som någonsin gjorts i tv:ns historia (om ni frågar mig)!

WestWorld kan vara den bästa serien jag någonsin sett och om du inte har sett den så bara måste du se den. Jag kan garantera att du inte kommer att bli besviken!

Detta är, tex, en serie som bara går att se på HBO och om du vill se den så tycker jag absolut att du ska registrera dig HÄR för att få en månad gratis. Då hinner du i varje fall se WestWorld och om du inte vill vara medlem längre så är det bara att gå ur (det är ingen bindningstid!)

Sen har dom även ett enormt stort utbud av riktigt grymma serier, samt deras egna HBO serier som inte går att se någon annan stans än hos just HBO.

Viaplay har vi mest för att barnen ser på barntv där. Netflix tycker jag är bra då dom har många egna serier också, så som Orange is the new black, House of Cards och en del Marvel serier.

Men om jag skulle välja att bara ha en av kanalerna så skulle jag lätt gå för HBO. Så om du vill så kan du prova på en månad GRATIS HÄR !

Nu ska jag slänga mig i min goa hotellsäng och se på ett avsnitt innan läggdags. Godnatt, ses imorgon!

sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *