Strandpromenad

Godmorgon,

Min dag igår var helt fantastisk och jag längtar tills nästa gång jag får komma tillbaka till Stavanger.

På eftermiddagen innan vi skulle åka så tog jag en lång promenad på stranden. Det är så avslappnande att promenera vid havet när man hör vågorna svalla och den salta vinden blåser i ens hår.

Det är inte alla jobbdagar som är som gårdagen, för idag har vi fullt upp igen och i natt sov jag i Evenes och ska snart flyga till Chania, Grekland. I natt får jag komma hem igen och imorgon har jag nästan hela dagen hemma innan jag ska jobba igen, vilket är väldigt tur för imorgon fyller min älskade älskling år, så det är underbart att få dagen hemma så att jag kan fira honom tillsammans med pojkarna och mina föräldrar som är hemma hos oss över helgen.

Måste sticka nu, vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *