Tårtkalas

Som jag nämnde i förra inlägget så var mina föräldrar här och hälsade på imorses. Dom har varit här flera gånger nu utan att jag har varit hemma eftersom jag har jobbat, men idag fick jag äntligen träffa dom igen för första gången på väldigt länge.

Vi åt en stor frukost, gick en promenad och gick sen in igen för att äta tårta vid lunchtid.

Födelsedagsbarnet fick såklart skära upp tårtan och ta den första biten.

När tårtan var uppslukad så var mina föräldrar tvungna att åka till Sverige igen, så tyvärr var det bara några få timmar jag fick se dom. Firandet fortsatte däremot utan dom med grillning ute, men mer om det och vad han fick i present får jag berätta senare för nu måste jag rusa iväg till jobbet. Tjo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *