Jag skäms inte !

En sak som jag är väldigt tacksam över när det kommer till bloggen är att jag fått en röst. Jag har starka meningar och åsikter om mycket och jag delar gärna med mig av det mesta här i bloggen. Härom dagen skrev jag ett inlägg om att jag var trött på människor som snackade skit om oss framgångsrika bloggare och det ständiga hatet mot folk som lyckas. Detta ville Nyheter24 göra en debattartikel om som ni kan läsa HÄR om ni vill.

Journalistiken och bloggningen är någonting som jag älskar att syssla med och som jag kommer att fortsätta med. Men jag är trött på att behöva förklara och försvara mig för människor som menar att det jag gör inte är värt att skryta över. Näthatet kommer förmodligen fortsätta, men jag kommer att göra vad jag kan för att inte ge trollen mer uppmärksamhet.

Jag är stolt, jag skäms inte, jag är lycklig, jag är tacksam och jag kommer att fortsätta att vara den jag är!

6 reaktioner på “Jag skäms inte !”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *