En ny vän

I vuxen ålder har jag förstått att det att hitta vänner inte är det lättaste. Visst möter man på en och annan som man kan träffa, umgås och ha trevligt med. Men det är sällan man stöter på dom där personerna som man verkligen klickar med. När jag var på jobbresa sist så träffade jag en person som jag kände att jag klickade med och som jag hade väldigt kul tillsammans med.

Dagarna på jobb blev så enormt mycket roligare när man kunde prata bort tiden som gick. Tiden som vi hade att vänta under dagen i Molde blev också betydligt mycket trevligare med sällskap kan jag lova! Vi gick upp till Varden och såg ut över staden, drack kaffe på hotellet och hade det störtkul helt enkelt!

Jag har fått gjort sjukt mycket under dagen, bland annat sålt min kamera. Känns faktiskt lite ledsamt eftersom den har varit med mig en bra stund nu och jag har varit så sjukt nöjd med alla bilder den tagit och det är tack vare den som bloggen är vad den är. Men, jag har beställt en ny kamera som kommer att ta ännu grymmare bilder + att vi kommer börja filma snart. Spännande va? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *