Ändrade planer

När Filip vaknade imorses så var det första han sa ”Mamma, jag vill vara hemma med dig idag”. Egentligen skulle jag ju göra ett test i jobbet, men jag tvekade inte en sekund utan svarade: ”Å så kul Filip att du vill det, för jag hade tänkt att du skulle få vara hemma med mig idag!” Drog en vit lögn så att han inte skulle tro att han får bestämma själv när han ska vara hemma och inte utan fick han att tro att det var något som jag redan bestämt. Hehe, kände mig riktigt smart där! 😉

Testen kan vänta, förta prioritet är barnen och om dom vill vara hemma så är det en självklarhet att dom får vara det! Dessutom kommer min väninna, Ileen, hit lite senare och då är det ju bara roligt om pojkarna är hemma så hon får träffa dom också.

Det ser ut som en bomb med leksaker har exploderat här på nedervåningen så jag tänkte plocka lite och kanske till och med lyxa till med att dammsuga lite grann innan Ileen kommer. Kan ju vara kul att visa hur vi bor utan allt smuts och stök. 🙂

2 reaktioner på “Ändrade planer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *