Frivilligt arbete

Idag kom Ileen hem till mig och hängde och skulle hjälpa mig att ta hand om barnen medan jag hjälpte till på bostadsområdet då det var planerat en dugnad. Dugnad = Frivilligt arbete, vilket innebär att alla i vårt bostadsområde ska mötas och fixa det som behövs att fixa, så som att plocka skräp, sätta upp skyltar osv.

Det var kallt och snöade även idag så det var bara att leta upp vinteroverallen i boden igen. Jag måste erkänna att det känns lite sisådär att behöva ha på sig vinterkläder i mitten av maj, men men, sånt är livet!

Filip var hemma hela dagen från förskolan och Oskar var där någon timma på förmiddagen, men så gick vi och hämtade honom efter att han sovit middag tillsammans med Ileen som var och hälsade på.

Vi förberedde oss till dugnad på eftermiddag men fick besked om att den blev inställd då det kommit massor med snö under dagen och det inte var någon vits att försöka städa när det är snö överallt. Så istället så byggde vi snögubbar, skyfflade snö på poolskyddet och hade en liten mini-dugnad på tomten istället. Ileen stannade på middag och hjälpte mig att passa på Filip medan jag la Oskar och sen fick vi umgås en liten stund efter båda barnen somnat.

Nu har hon åkt och båda barnen sover så jag tänkte att jag skulle slänga mig på soffan och se på sista avsnittet av Riverdale. Helt okej serie, men skulle gärna hittat något bättre att se på. Tips någon?

3 reaktioner på “Frivilligt arbete”

  • har du kikat på SKAM, eller de har väl de flesta, har man kunnat se klart serien i Norge. Samt så bra ide att hjälpa till sådär

  • You are so interesting! I do not suppose I have read a single thing like that before.
    So nice to find another person with unique thoughts on this subject
    matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something that’s needed on the web, someone with
    some originality!
    billigt træningstøj kvinder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *