En underbar fredag

Vilken underbar dag jag och barnen har haft idag! Bortsätt från att pojkarna var en kort stund på förskolan under mitt föräldrasamtal (som för övrigt gick jättebra!) så har vi spenderat dagen hemma.

Det är ju fredag och det har vi firat med att äta pannkakor till frukost, byggt en massa lego, ätit massa frukt och bär som är barnens favorit, lekt ”mamma, pappa, bebis”, jag var bebis, Filip var pappa och Oskar var mamma. Och sen satte vi oss vid köksbordet och målade.

Filip vill helst att jag ska måla åt honom, medan han ser på och Oskar tycker det är roligast att rita själv.

Det är kul att barnen gillar kreativa lekar då jag själv tycker att det är väldigt kul. Det är väldigt underhållande att se hur koncentrerade dom är och hur länge dom faktiskt klarar av att sitta still och fokusera på en och samma sak under en längre stund. I vanliga fall är dom båda väldigt aktiva och vill gärna springa runt och gapa högt, sjunga, dansa och busa loss. Men idag satt vi länge och målade på det ena pappret efter det andra.

Lite senare idag kommer M hem igen och det ska bli underbart att få hem honom. Jag längtar alltid efter min man så fort vi inte är med varandra, men som tur är så har jag två till älsklingar i mitt liv som har gjort dom senaste dagarna alldeles fantastiska för mig under tiden som min man varit ifrån mig.

Jag vet att jag säger detta ofta, men jag är så oerhört tacksam över att jag har fått möjlighet att bli mamma och mina barn förgyller verkligen mitt liv. Det finns egentligen inga ord som kan beskriva fulländat hur jag egentligen känner, men det tåras i mina ögon av kärlek när jag ska berätta för er hur mycket mina barn betyder för mig…

3 reaktioner på “En underbar fredag”

 • FT skriver:

  Är inte F för stor för napp nu? Det kan ju göra så talet påverkas och du skrev ju om att han har problem med just det.

  • Oslofru skriver:

   Vi slutade lustigt nog med napp idag. Men han ska få ha den på natten. Börjar med att inte ha den under dagarna

   • FT skriver:

    Vad bra! Fast ni borde nog överväga o skippa natten med! Jag har två vänner som gick till ett ”nappträd” och hänga napparna där, båda syskonen fick sluta samtidigt och de blev en rolig grej av det. Tänker att det nog är bra att ta bort från båda samtidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *