Ett sista gos med Oskar

Godmorgon,

Idag ska jag åka iväg på jobbresa och blir borta i fyra dagar. Filip sover fortfarande så honom fick jag säga hejdå till igår innan han somnade, men Oskar däremot är ju vaken mitt i natten så honom fick jag ett sista gos från innan det var dags för mig att åka iväg.

Min lilla, goa, gullunge! Här snackar vi energi på hög nivå vill jag lova. Han somnar vid 19 på kvällen och vaknar alltid mellan 04-05.30 och är klarvaken och leker för fullt under hela dagen, bortsätt från en timma mitt på dagen. Han växer så det knakar och pratar mer och mer för varje dag som går. Det händer så mycket med honom nu att det är svårt att hänga med i svängarna. Han har en vilja av stål och är väldigt lik mig i sitt humör (blir lite smått galen om han inte får som han vill).

Jag kommer sakna familjen, men det är när man är borta från dom som man inser extra starkt hur mycket dom faktiskt betyder..

10 reaktioner på “Ett sista gos med Oskar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *