Den nya Macbook Pro

Godmorgon, 

Herregud, jag glömde helt och hållet att blogga mer igår efter att vi kommit till Bardufoss! Vi hade så himla kul tillsammans förstår ni och spelade innebandy, fotboll och basket ihop efter att vi slutat jobbet. Sen efter det duschade jag, åt lite kvällsmat och sen var det nästan rätt i säng eftersom jag skulle upp 04.40 idag.

Ni undrade förresten vad M fick i födelsedagspresent och jag tänkte att det var dags att berätta för er att det jag köpte till honom inte var lika spännande som det han köpte själv. Som jag berättade för er så köper M det han vill ha, när han vill ha det och det behöver inte vara en födelsedag eller annan högtid för att han ska köpa det. Vill han ha något så ser han till att skaffa sig det helt enkelt.

Jag köpte bland annat en pyjamas och badshorts, men det är inte lika kul att se som det han köpte, så jag visar er det istället!

Han visste att jag ville börja filma och köpte därför en ny kamera till mig som vi väntar på just nu och som jag visar er när vi fått den. Och till kameran så tyckte han att vi skulle ha en ny dator som är lätt att redigera videorna med och köpte därför den en bättre dator än den Macbooken som jag har idag, nämligen den nya Macbook Pro.

Till datorn köpte han en extra skärm, Keyboard och en Magic Mouse. Så nu ska det inte vara några som helst problem att börja jobba med film! Kul va?

När det kommer till redigering av bilder som jag i ett tidigare blogginlägg hade frågat efter hjälp om så måste jag först och främst tacka för alla mail. Det var kul att det var så många som intresserar sig av film och som hade tid och lust att hjälpa mig. Men, nu kan jag tala om att den som kommer att redigera filmerna i framtiden är min man! Erkänn kul? Det kunde ju inte bli bättre! Så detta lilla projektet kommer alltså bli en hobby som jag och min man får ha tillsammans.

När kommer första filmen släppas undrar ni säkert nu? Inom väldigt väldigt kort kan jag svara och exakt datum får ni snart!

7 reaktioner på “Den nya Macbook Pro”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *