Grillning i snön

Godmorgon,

Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock och snoozade faktiskt för första gången på flera år. När klockan ringde sov jag så skönt och ville inte studsa upp ur sängen så som jag i vanliga fall gör, utan tryckte på snooze två gånger innan jag orkade rulla ur min säng.

Vi är ju på stopp här i Bardufoss och jag har haft det otroligt trevligt med mina kollegor dom senaste dagarna.

På eftermiddagen igår, efter ett hårt träningspass, så träffades vi utomhus för att äta middag tillsammans. Dom har en liten grillstuga här som man kan få låna, vilket vi tyckte var toppen eftersom vi köpt med oss massa grillmat.

Vi grillade, åt och satt och snackade i flera timmar. Det var verkligen supermysigt och det kändes inte överhuvudtaget som att man var på jobb med sina arbetskollegor.

Med ett sånt här jobb så känns det seriöst inte att man är på jobbresa, utan snarare som man är på semester med ett gäng kompisar. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? 😉

3 reaktioner på “Grillning i snön”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *