Macbook Pro – Ett monster !

Ååååh jag är så himla nöjd med den nya datorn M köpte, den bästa datorn Appel har att erbjuda om ni frågar mig!

Jag har fortfarande kvar min guldiga Macbook som jag tänker ha när jag reser då den är mindre och mer smidig att ha med sig. Men när jag är hemma kommer jag att använda denna då den är betydligt mycket snabbare, större och bättre på alla sätt och vis.

Eftersom jag jobbar med bloggen och nu ska börja filma mer så behövde jag en dator som har mycket minne och är snabbare helt enkelt. Det underlättar nämligen en hel del för mig om jag slipper vänta då saker och ting kan gå långsamt med en annan dator. Denna, Macbook Pro är ett monster och bättre dator får man banne mig leta efter 😉

Jag kom precis hem från jobbet och har svarat på några viktiga mail och bytt om från uniform till vanliga kläder och ska alldeles strax gå över till mina grannar där familjen håller hus.

Kram på er så hörs vi lite senare igen!

5 reaktioner på “Macbook Pro – Ett monster !”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *