Slutat med napp

Godmorgon,

Idag ska vi, som ni redan vet, åka till Sverige eftersom vi ska på min svärfars kalas imorgon. Vi ska bo hemma hos mina föräldrar, men tyvärr är dom inte hemma så vi får träffat dom, men vi får i alla fall ett litet miljöombyte för några dagar.

Barnen är så glada över att vi är samlade hela familjen igen och morgonen här har varit fantastiskt som alltid med lek, go frukost och en massa mys. Det känns lite smålustigt att kolla på klockan och se att hon bara är 07.00 när det känns som att hon är närmare lunchtid för oss som gått upp så tidigt!

Barnen springer runt i pyjamas och sprallar medan vi försöker packa ihop allt och förbereder inför dom kommande dagarna. Det är så bra att dom har varandra så att dom kan leka ihop och sysselsätta varann medan jag och M håller på med annat.

Vi får hoppas att bilturen till Alingsås går fint och att pojkarna sover hela vägen som dom brukar göra. Så får dom bara vara vakna lite längre på kvällen sen när vi kommit fram.

Förresten, Filip har slutat helt och hållet med napp på dagtid nu! Jag sa bara till han för några veckor sen att ”Nu är det dags för dig att sluta med napp, du är en stor pojke nu” och då svarade han bara ”Okej mamma!”. Bra va?

Hur gamla var era barn när dom slutade med napp?

3 reaktioner på “Slutat med napp”

 • Randi skriver:

  Koselig for besteforeldrene å få ha barnebarn litt tenker jeg 😀

 • angelica skriver:

  Åh va duktig han är!! 😀 så där smidigt går det ju sällan när dom ska sluta med nappen.
  Min son var runt 5år när han slutade med napp. Det gick iofs oxå väldigt smidigt, vi lämnade dom till katterna på Skansen och sen var det över. Men jag har hört att det är många som har väldiga problem med det där. Faline är 2,5år nu och använder napp men där tror ja att det kommer bli svårt. Jag och barnens pappa har tyvärr separerat och efter det har hon blivit väldigt beroende av både napp och snuttefilt…

  Hoppas resan går bra och att det ni får det bra här i Sverige 🙂 det är otroligt härligt väder idag, jätte varmt och skönt!

 • Mikaela skriver:

  2 på dagen så gav hon oss nappen o ville inte ha den mer. Inget vi pratat om tidigare. Blev mycket förvånd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *