Alingsås – Mitt andra hem

Godmorgon,

Då var vi framme i Alingsås – mitt andra hem.

Skulle önskat att detta var huset vi bodde i när vi hälsar på i Alingsås, men det är Nolhaga slott. Vi får nöja oss med mina föräldrars penthouse-lägenhet istället! 😉

Det har i alla fall blomstrat här och det känns som vår vilket är väldigt skönt och uppfriskande. MEN, jag har sån extrem pollenallergi i år (det är ungefär varannat år som det är riktigt illa på mig..) och jag har därför knallröda, svidande ögon, tät näsa och kli i halsen. I vanliga fall så kliar det bara lite grann i halsen så jag brukar klara mig med nässpray och ögondroppar, men denna våren har hela min hals svullnat upp, så nu måste jag ha medicin. Så det är det enda som är negativt med våren, alla dessa gula pollenfrön överallt..

Idag ska vi åka till Göteborg för att hämta ut ett objektiv som vi kan använda till vår nya kamera. Vårt objektiv som vi köpt har inte kommit än, men dom är så otroligt snälla på fotobutiken så vi får låna ett av dom tills vårt har kommit. Det ska bli så sjukt kul att börja fota och filma med en kamera som tar häpnadsväckande grymma bilder!

Efter att vi hämtat ut kameran så ska vi åka hem till min svärfar som har kalas och efter det så ska vi tillbaka till Alingsås igen.

Men först blir det frukost och en snabb tur till lekplatsen. Känns skönt med familjetid!

5 reaktioner på “Alingsås – Mitt andra hem”

 • Madde skriver:

  Du väljer verkligen rätt dag att ta dig in till Göteborg. Göteborgsvarvet. 🙂 Vill även tipsa dig om cruisingen i Kungälv. Stor folkfest och kan tänka mig att dina grabbar kommer älska alla fina bilar 🙂
  Ha en go helg i Sverige 🙂

  • Oslofru skriver:

   Haha ja vi märkte att det var Göteborgsvarvet när vi kom in till stan 🙂 har det supermysigt här och vilket fantastiskt skönt väder! Kram på dig

 • Emelie JS skriver:

  Jättefina bilder! 🙂

 • Nat skriver:

  Oj din stackare, allergi är pest
  Jag hade aldrig klarat mig igenom juni, juli augusti utan ordentligt med medicinering då min gräsallergi annars tar knäcken av mig

  Antihistamin-tabletter är grunden, dem köper du receptfritt på apoteket, jag beukar ta 1/2 tablett morgon och 1/2 på kvällen för att maxa hela dygnet. Sen finns både långverkande och snabbverkande nässpray och ögondroppar, där får man känna sig för lite vad man tycker passar bäst. Jag kan snabbt få röda ögon och tycker därför snabbverka de droppar är bäst för mig

  Slutligen så fastnar pollen i långt hår och sen får man pollen i näsan och ögonen från sitt egna hår när man sover så jag sköljer ibland av håret innan jag lägger mig

  Hoppas mina tips hjälper dig lite

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *