Äppelträden blommar

Godmorgon!

Idag fick vi lite sovmorgon för första gången på en bra stund! Oskar vaknade 5 som vanligt, men somnade om inne hos oss och vaknade sen när klockan 8 när M insåg att han försovit sig. Ojsan hopsan! Jaja, han åkte iväg till jobbet och jag och lilleman gick ner för att äta frukost och vad glad vi kom ner i köket och såg ut genom fönstret på äppelträdet som blommade.

Så söta och fina blommor det var som hade knoppat ut. Vi får hoppas att det fortsätter att blomstra och att det blir goda äpplen senare i år.

Underbart med lite färg i trädgården!

Idag ska jag jobba igen, men först kl 16 så innan dess ska jag umgås med barnen och njuta av sällskapet av mina guldklimpar i mitt underbara hem 🙂

Ny video på vår Youtube släpps senare idag – Prenumerera på vår kanal för att inte missa när nya videos kommer upp!

2 reaktioner på “Äppelträden blommar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *