Höga ambitioner

Godmorgon,

Idag vakna jag upp i Evenes och kände att det var oerhört skönt att få sova lite längre idag. Jag har börjat somna rätt så sent på kvällarna nu för tiden och det beror på att vi har så sjukt många bullar i luften för tillfället och tiden till att få allt gjort räcker helt enkelt inte till.

En normal människa hade kanske avslutat en del för att få tiden att räcka till, men jag kan inte det. Har jag gett mig in i något så gör jag det tills jag lyckas och det ska jag göra med allt jag håller på med just nu också! Bara för att vissa saker går lite segt ibland så betyder inte det att man ska ge upp, utan det är då man ska fortsätta kämpa! En vän sa till mig att det är dom framgångsrika som fortsatte att pusha på även under dom sega och tuffa perioderna.

Det fick mig att tänka och inse att jag bara måste fortsätta kämpa med alla mina bollar, fortsätta att ha höga mål och ambitioner och aldrig ge upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *