Organisera i hjärnan

Godmorgon,

Idag är en sån dag då jag vaknar upp hemma och har noll inspiration till dagens blogginlägg. I vanliga fall går min hjärna på helvarv 24/7 och jag har ständigt nya inlägg i åtanke, vet exakt hur mina kommande dagar kommer att se ut och har förmodligen planerat månader i förväg. Det är sån jag är så helt enkelt. Men på den senaste tiden har jag haft för mycket att tänka på så att hjärnan helt enkelt sagt upp sig och slutat fokusera på vissa områden. Jag är fullt fokuserad på mitt jobb som Cabin Crew, mitt jobb som tvåbarnsmamma och fru till min man, mitt jobb inom vår nya Youtube-kanal och allt som hör där till, men bloggen ja den har fått lida lite grann när det kommer till prioritering i min hjärna.

Så här sitter jag, utan bilder att blogga runt, utan någon direkt glädjande information eller annat som jag kan skriva och berätta om..

Men med tanke på att detta är första gången jag inte har planerat ett blogginlägg på över tre år så måste det ändå vara helt okej. Jag får helt enkelt starta om min hjärna och börja fokusera igen. Kanske skriva ner en lista, ta lite bilder och ge plats och organisera i min hjärna så att jag kommer tillbaka på banan igen.

Ursäkta för flummigt blogginlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *