Headmasters hårförvandling

Behandlingen är sponsrad

Ja, som ni redan vet vid detta laget så har jag äntligen tagit mod till mig att klippa av mitt långa hår.

Håret gick ner till rumpan på mig och jag kände att det var dags med en förändring efter ca 1 års tid av fundering. Men trots att jag tänkt på det länge så var jag ruskigt nervös, sov dåligt under natten och var alldeles skakig på morgonen eftersom jag var rädd att jag skulle ångra mig. Jag menar, det finns liksom ingen återvändo när man väl klippt av det.

Som tur var så kunde min underbara vän, Karoline följa med mig så att jag kunde stötta mig på henne och få lite pepptalk i bilen på väg till salongen.

Ursäkta det dåliga ljuset på dessa bilder då kamerainställningen var helt off..

När vi väl kom till Headmasters på Stømmen Storsenter så möttes vi av en fantastiskt härlig och varmt välkomnande tjej som heter Therese. Vi pratade lite först om vad vi skulle göra och med hennes betryggande och profissionella åsikt så började vi förvandlingen från långt och tunt hår till kort och fylligt svall.

När vi klippt av håret och var nöjda med längden så var det dags att få nytt liv i min hårfärg också. Vi la en mörk färg i hårbotten och drog lite ljusare färg i längderna.

När färgen suttit i en stund så skulle den sköljas ut. Hos Headmasters är konceptet att man ska få ett lyxigt och exklusivt mottagande, en bra konsultation när man möts och en genomgående behandling i hög kvalitet.

Det bästa med att gå till frisören måste väl ändå vara massagestolarna, inpackningarna och hårbottenmassage. Så otroligt härligt och lyxigt.

Och så här blev det slutgiltiga resultatet. Kort, tjockt, glansigt, strålande och alldeles vackert!

Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Headmasters till alla jag känner!

För att se hur hårförvandlingen gick till så kan ni kolla in denna filmen HÄR.

Nu är vi i Alingsås och har precis spelat klart golftävlingen. Vi är för tillfället hemma hos mina föräldrar på deras takterass och minglar innan det är dags för middag. Vem som vann tävlingen och hur det gick under dagen får ni reda på i nästa vlog, så glöm inte att prenumerera på kanalen! 😉

Ha en fantastiskt fin lördag så hörs vi om en liten stund igen!

6 reaktioner på “Headmasters hårförvandling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *