Släktgolfen 2017

Godmorgon,

Igår var det den årliga släktgolfstävlingen som startade vid lunchtid på Alingsås golfbana.

Jag hade inte spelat sen förra släktgolfen som var 2015 men kände mig ändå taggad till att göra mitt bästa under tävlingsdagen.

Mina fina och älskade föräldrar

Dom som skulle spela golf samlades på första hål och så körde vi igång tävligen med en sjudundrandes drive rakt mot green.

Jag hade såklart med mig båda barnen, Oskar satt i vagnen och följde med mig dit jag gick och Filip körde golfbil med M.

Eller ja, körde gjorde han för det mesta förutom när han stod uppe på taket då vill säga!

Det gick väldigt bra på golfen och när vi sen var klara så skulle vi samlas hemma hos mina föräldrar igen för prisutdelning.

Det blev vinst till min kusins barn, Olle som hade spelat fantastiskt bra under dagen och tro det eller ej, men sen var det jag som kom tvåa!

Vi drack vin, åt lite snacks och pratade om allt och inget. Min älskade mormor och morfar var också med under kvällen vilket var en positiv överraskning då jag saknat dom och hoppats på att få träffa dom.

Det var såklart också kul för mina barn att få träffa sin gammelmormor och gammelmorfar. Dom är så fina och snälla min mormor och morfar.

Vi minglade runt i någon timma och sen var det dags att bege sig mot Nolhaga Slott där det bjöds på middag.

Vi tog en promenad allesamman, vilket tog ungefär 10 minuter. Vi hade relativt tur med vädret som endast bjöd på lite duggregn.

Vi åt buffé med en jättegod dessert, satt och pratade länge och hade en otroligt trevlig kväll.

När vi hade ätit upp så gick vi hem och la barnen lite innan alla andra och sen, lagom tills barnen somnat så kom hela släkten hem till mina föräldrar igen och fortsatte kvällen med vin, snacks och snack till sent.

Det var en fantastiskt lyckad kväll och nu, om bara en timma, så kommer alla tillbaka igen för att fira min pappa och gudmor som fyller år idag. Detta blev en lyckad helg värd att minnas för alltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *