Vi byter namn!

Nu har vi bytt namn på våran Youtube-kanal och ni kommer från och med nu finna oss under namnet Family SMOF.

Detta namn står för FamiljenSusanna, Martin, Oskar, Filip – därav : FAMILY SMOF

För er som missat detta så kommer vi alltså att lägga upp 3 videos i veckan, på måndagar, onsdagar och lördagar och vi sätter väldigt stort pris på om ni önskar att prenumerera på våran kanal och det kan ni göra genom att klicka HÄR.

Nu har alla gäster åkt och det är bara jag, mina föräldrar och mina pojkar kvar. Jag är sjukt trött och lite hög på sockerrus från tårtan som serverades till frukost, men jag ska försöka skaka av det och komma ut och gå en promenad för att vakna till liv.

Ha en toppendag så ses och hörs vi ikväll igen. Tjo!

2 reaktioner på “Vi byter namn!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *