Min pappas födelsedag

Godmorgon

Igår var det ju min pappas födelsedag och det firades tillsammans med släkten på morgonen med sång, presenter och fika.

Jag är så tacksam och glad över att ha så fantastiska föräldrar. Dom har gett mig allt jag någonsin kunnat drömma om när det kommer till en trygg, stabil och kärleksfull uppväxt och dom är sanna förebilder för mig själv och hur jag önskar att vara som förälder för mina egna barn.

Min mamma hade bakat en Pavlova och till den serverades det kaffe till dom stora och saft till dom små.

Pavlova är så sjukt gott och man kan ju äta hur mycket som helst utan att känna sig sådär stoppmätt. Vet dock inte om det är positivt eller negativt om man tänker på att det kanske är lägligt att börja tänka på beach body 2017. Får satsa på 2018 istället! 😉

Vi hade jättemysigt på dagen och under kvällen när alla hade åkt så var vi tillsammans i vår lilla familj, åt grillat och pratade om allt och inget. Det var en fin dag som avslutade hela den roliga helgen på ett fint sätt.

Jag och mamma skulle ta en selfie, men så var det en dåre i bakgrunden som gärna ville vara med. Vi får alltid höra att vi är så lika och nu, efter att jag klippt håret, så är det inte mycket som skiljer oss åt. Men när jag var liten så ville jag alltid se ut som min mamma, så nu antar jag att mina drömmar gått i uppfyllelse! 😉

Idag ska vi spendera hela dagen i Alingsås och i kväll ska vi hem till Oslo igen. Vi får hålla tummarna att vädret tillåter oss att vara ute, men exakt vad vi hittar på återstår att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *