Drog en visdomstanden!

Hej på er,

Det som jag trodde skulle bli ett snabbt och smärtfritt besök hos tandläkaren slutade med avtuppning, bedövning i halva ansiktet och utdragning av visdomsanden!

Tandläkaren som jag kom till sa att det inte var någon idé att laga visdomstanden då vi hade varit tvungna att rotfylla, vilket hade kostat ca 10.000kr, när man ändå inte har användning för den tanden. Så istället rekommenderade han att dra ut den. ”Ja” svarade jag utan att tänka och när jag sedan kom på hur läskigt det skulle bli att dra ut den långa, stora och äckliga tanden så blev jag illamående och sen var det svart.

Jag vaknade upp efter en stund med sköterskan över mig med en baddande, kall och våt handduk på pannan. Jag vaknade tillslut till liv, men mina armar var totalt avdomnade. Sen kom den långa bedövningssprutan fram och jag svimmade igen. Jag är ju en riktig mes när det kommer till sprutor, så det var bara att acceptera läget och ta den tid det tog. Jag svimmade, vi sprutade, jag svimmade, vi sprutade lite till, jag svimmade och till slut drog vi ut den rackars tanden.

När vi var klara så fick jag sitta kvar i ca 40 minuter innan jag klarade av att köra hem.

Nu är jag hemma med barnen och ska strax laga lite mat. Själv får jag inte varken äta eller dricka på 3 timmar, men jag får laga till dom små och äta själv lite senare.

Hoppas ni har en bättre tisdag än mig. Kram på er!

1 reaktion på “Drog en visdomstanden!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *