Snapshots från helgen

Godmorgon,

Bilturen från Alingsås gick väldigt bra igår kväll. Barnen sov hela vägen, men tyvärr så vaknade Oskar strax innan vi kom fram och var alldeles klarvaken när jag skulle lyfta över honom till sängen. Först tänkte jag ta upp honom, men vägrade ge mig och satt inne hos han i 1,5 timmar innan han somnade.. Klockan blev näst intill midnatt innan jag kunde få komma över till min egen säng och väl där så somnade jag som en stock.

Vi hade en väldigt fin helg hos mina föräldrar och sista dagen spenderades genom att strosa runt i staden.

Oskar raffade åt sig ett par solglasögon som vi köpte till honom. Han har nämligen varit väldigt besvärlig tidigare med att ha på sig varken solglasögon eller keps, vilket har skadat hans små ögon när vi varit utomlands. Så när han nu väl fattade tycke för ett par så var det bara att casha ut. Det kanske inte var dom finaste jag sett, men allt klär min lilla skönhet och så länge han är skyddad från solen så är jag nöjd.

Alingsås är en väldigt vacker stad och eftersom det är där jag växte upp så kommer väldigt många minnen fram när man går omkring där. Jag har ju fått uppleva alla mina tidiga år, mina tonår och väldigt många fina stunder i staden och nu är jag vuxen och kommer tillbaka och hälsar på, ja då är det ju inte så konstigt att många minnen kommer tillbaka.

Idag är det en helt vanlig vardag igen här hemma i Norge. Det regnar som vanligt och jag ska lämna barnen i förskolan för jag måste ta en tur till tandläkaren och laga ett hål som jag har en provisorisk lagning i. Tanden har nämligen börjat göra ont, så det är lite akut att jag får fixat det. Men sen ska jag såklart hämta mina guldklimpar igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *