Jobbar hårt

Jag vet att alla är nybörjare någon gång i starten när man börjar med någonting nytt. För mig är detta ett väldigt jobbigt och påfrestande stadie då jag hela tiden önskar att vara bäst på det jag driver med. Att ha flera tusen som läser min blogg verkar inte hjälpa mig när det kommer till följare på Youtube. Jag hade inställningen och tron på att våran videokanal skulle bli lika stor som min blogg med en gång, men så verkar ju inte vara fallet. Kanske det är så att alla inte är lika intresserade av att se på videos som att läsa skrift och se på bilder. Vad det än beror på så är det lite segt att börja om från start med någonting helt nytt. Jag har så stora mål och ambitioner och vill helst nå dom så fort som möjligt. Otålig är rätt ord som beskriver mig just nu.

Det som jag tycker är lite kul är att jag har dessa känslor just nu och det är så bra att jag har bloggen som jag kan skriva i och dokumentera hur jag känner. För om ett år kan jag gå tillbaka och se hur jag kände idag och hur stolt jag kan känna mig över hur långt jag kommit!

Jag måste bara acceptera att det kommer att ta lite tid. Men jag ger inte upp och jag kommer aldrig ge mig för det är dom som står på och jobbar hårt och inte ger upp när det är svårt som i slutändan når framgång!

7 reaktioner på “Jobbar hårt”

 • Iz skriver:

  Jag tycker om er youtube kanal men hade tyckt om den mer om ni gjort fler vloggar och vanliga videos. Kul att kolla på ”vanliga” videos med mindre redigering och musik och mer det vanliga 🙂 Följa med och shoppa, om du rensar din garderob få kolla när du sorterar, om ni testar challenges mm Mina tre absoluta youtube favoriter är Helen Torsgården, Sacconejolys och Therese Lindgren.
  Ge inte upp, ni kommer lyckas att få massa följare 🙂

  • Oslofru skriver:

   Tack snälla för din feedback! Det betyder massor och vi tar det du säger till oss! Nästa video som kommer upp är faktiskt mer åt det hållet som du pratar om. Massor med kramar till dig <3

 • Hannah skriver:

  Får jag komma med lite konstruktiv kritik, eller önskemål om så vill säga, ang. era videos? Tänker att fler kanske delar mina åsikter och att det är därför antalet prenumeranter på kanalen inte nått dina önskemål.

  Till saken – era videos är jättesnygg filmade och redigerade, inget snack om saken. Lite ”arty”. Men det är typ det – jag saknar personlighet och djup. En video var t.ex. bara film på fötter, cykelhjul, vatten och växter. Jag låter hård, det är inte min mening, men en sådan video lämnar mig med frågan ”Vad ville de säga med detta?”. Det känns som ett prov på alla specialeffekter som finns att göra, snarare än en berättelse om dagen. Effekt på effekt på effekt. Som sagt, snyggt och stämning och passande för en reklamsnutt, men kanske inte i en kanal som ska skildra en familj, värme och glädje (gissar jag.). Ber återigen om ursäkt om du tar detta personligt, jag tänker rent redigeringsmässigt nu.

  Ett annat tips är att varva tempot i redigeringen för dynamik, inte bara köra slow motion som i sin ensamhet kan uppfattas som trögt.

  • Oslofru skriver:

   Jättebra med konstruktiv kritik, det tar vi gärna emot! Maria har svarat exakt så som vi tänker och fler kategorier kommer det dessutom att komma. Imorgon släpper vi tex en video som går under kategorin ”challenge”. Ska berätta tydligare i bloggen också så att alla förstår:)

 • Maria skriver:

  Hannah jag tror dette er mer som klippen heter ”memories” ur en dag, jag gillar det det er god stemning. Men syns at deres vlogs er mer innpå dem som personer! Kolla in kanalen så har du 3 ulike speilelister ”Follow me around”, ”Memories” og ”vlogs” tror det er en tanke bak dette hvert fall så jeg tolker det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *