Sommarlistan

Har sommaren börjat som du tänkt dig?

Både ja och nej för enligt mig så har sommaren inte riktigt börjat än. Vi har kanske haft 2 dagar med sol och värme, resten har varit kallt, regn och rusk. Så i min hjärna är det fortfarande inte sommar. Men jag antar att detta ändras när vi åker på semester på tisdag.

Hur såg ditt liv ut förra sommaren?

Förra sommaren hade vi det jättefint och spenderade den mesta tiden hemma eftersom jag hade börjat ett nytt jobb och inte kunde ta semester. Men det var helt okej och vi fick en hel del fina sommarkvällar på altanen med god grillmat och kvällsbad i poolen.

Hur hoppas du att sommaren blir i år?

Jag hoppas att denna sommaren bjuder på lite bättre väder och många fina dagar och kvällar tillsammans med vänner och familj.

Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa sommar?

Oj, här har jag alldeles för höga ambitioner och mål, men ingenting är omöjligt och det är först när man börjar drömma som man har möjlighet att komma dit man vill. Nästa sommar hoppas jag att jag utvecklats i alla mina arbeten, crew, blogg och på youtube. Jag tror och hoppas också att vi antingen har ett sommarhus eller eventuellt flyttar till Spanien. Detta har jag nog inte nämnt för er tidigare i bloggen, men det är ett ständigt hett samtalsämne hemma hos oss.

Vad är ditt sommarplagg nummer ett?

Mitt sommarplagg nummer ett är en lös, tunn och härlig avslappnad tshirt. Jag hatar att svettas och bekvämlighet går före alla trender om ni frågar mig!

Har du några särskilda sommarprojekt på g?

Denna sommaren har vi inga direkta sommarprojekt på gång, bortsätt från vår nya hobby som är filmer och redigering.

Vad önskar du dig i sommar?

Finare väder!

Trivs barnen under varma sommardagar?

Så länge dom inte behöver ha massa kläder på sig så älskar dom somrarna, att bada och vara uppe längre på kvällarna då det är ljust ute är det bästa barnen vet.

Föredrar du sommaren eller vintern?

Sommaren, sommaren, sommaren. Det kan väl omöjligt vara någon som tycker vintern?

Tre saker som stoppar sommarkänslorna?

Regn och pissväder

Vem/vad är din förälskelse?

Min man är alltid min förälskelse, sommar, höst, vinter och vår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *