Vilket väder!

Phu, idag har det gått i ett! Jag trodde att jag kunde lämna barnen på förskolan i några timmar medan jag förberedde allt inför morgondagen, men det kunde jag inte för vi hade tydligen bett om semester idag också.. Så det var bara att tänka om och ta med mig barnen på alla mina sysslor. Det har gått superbra för pojkarna har varit på toppenhumör och blev glada över att få starta semestern en dag tidigare!

En av mina prioriteringar på min todo var att klippa gräset som hade växt enormt på grund av att det regnat dom senaste dagarna. Som tur var så hann jag precis bli färdig innan detta regnmolnet kom.

 

Det blev alldeles kolsvart på himmelen och sen började det hagla som aldrig förr!

Jag har massor med saker kvar att göra, men får fortsätta nu när jag bara har Oskar hemma hos mig. Filip har jag nämligen precis gått och lämnat på ett födelsedagskalas hos grannen.

Han var jätteglad över att få komma och har sett fram emot kalaset hela dagen!

Nu ska jag fortsätta packa och fixa här hemma så jag blir klar någon gång. Äntligen är det dags för semester på riktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *