Resan till Portugal

Herregud, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande den sista tiden. Men som ni har märkt så har jag varit mer motiverad till våran Youtubekanal då det är något nytt och spännande, men det ska inte få förstöra motivationen till min fina blogg. Så nu tänkte jag att jag skulle berätta för er hur resan till Portugal gick igår.

Vi åkte till flygplatsen i god tid så att vi hade tid att luncha lite innan vi gick på flyget. Vi hade till och med så god tid att vi hann med lite shopping också på taxfreen. Sen var det dags att gå på flyget som vi skulle spendera 4 timmar på.

Jag måste ändå erkänna att det gick bättre än förväntat och båda barnen var goa och glada under hela turen. Stackars barnet som satt vid sidan av oss hade det inte så bra utan skrek mer eller mindre hela turen. Det är ju inte så lätt alltid att flyga med barn, så när det väl fungerar utan gnäll och motstånd så ska man verkligen vara nöjd!

Sen när vi kom fram så var barnen jätteuppspelta och förväntansfulla för vad som väntade.

Efter en lång dag av resande så tyckte dom att det var kul att komma fram till det stora, fina huset som mormor och morfar hade hyrt. Vi åt middag och satt uppe länge innan hela familjen somnade. Det blev en fin start på denna härliga resa och dagen idag har också varit helt fantastisk, men vad vi har gjort får ni veta senare för nu ska jag passa på att sola lite grann medan Oskar sover middag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *