Bara vi två i Albufeira

Idag ville jag och M få lite tid för oss själva och bad mina föräldrar passa barnen för en stund mitt på dagen.

Det var varmt som attan, men vi vevade ner rutorna i den lilla bilen som inte hade AC och rullade iväg mot havet och stadskärnan i Albufeira.

Vi körde inte långt förrän vi hittade en liten parkeringsficka som vi ställde bilen på och tog en promenad hand i hand i 35 graders gassande sol. Vi försökte gå där det fanns skugga, men när solen står så högt upp på himmelen så är det inte så lätt. Men man ska ju inte klaga för det är ju precis sånt här väder man önskar att man hade året runt.

Vi kom till slut fram till havskanten, men var ungefär några hundra meter för högt upp.

Men från den fina utsikten så kunde vi se en restaurang som låg på stranden, så det var bara att börja promenera ned.

Svettiga, men glada kom vi äntligen fram och beställde var sin dricka och så satt vi och pratade en lång stund och njöt av att bara få vara vi två för en stund.

När vi hade druckit upp så gick vi runt i staden och kollade lite grann, köpte lite souvenirer till pojkarna och strosade runt.

När vi kom hem igen så var barnen på toppenhumör och då hade jag och M fyllt på med energi igen och hade massa bus och lek i oss!

Nu ska vi strax förbereda middagen och idag hade vi faktiskt tänkt att lägga barnen innan vi äter så att vi får lite matro.

Vi hörs imorgon igen, Kramar S

1 reaktion på “Bara vi två i Albufeira”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *