Lite hjälp tack <3

Godmorgon,

Som vanligt startar vi dagen med en ny vlog! I denna videon får ni följa med mig och M när vi är på en dagsdejt i Albufeira. Vi lämnade barnen hos mina föräldrar för att få lite egentid med varandra.

Det ligger otroligt mycket jobb bakom dessa videorna så vi uppskattar verkligen all support vi kan få. Om du har en blogg eller har lust att dela videon på dina sociala medier så hade vi blivit jätteglada! Det är inte lätt att vara ny med någonting och vi vill ju såklart att folk ska se det vi lägger upp, men för att man ska hitta kanalen så behöver vi hjälp med att få den delad. Så om du gillar det vi gör och vill hjälpa oss så blir vi jätte-super-duper-mega-glada för alla delningar och hjälp vi kan få! 🙂

Länk till kanalen är här: https://www.youtube.com/channel/UCLekMOhVjK7QD-nKkc4pu3Q?sub_confirmation=1

Och länk till senaste videon här: https://youtu.be/sHcc_P9FX1U

Puss och kram till er alla!

8 reaktioner på “Lite hjälp tack <3”

  • Erika skriver:

    Tips är att ni kommenterar på andra Youtubers videos. Inte att de ska följa er utan mer fina kommentarer på deras videos. Brukar andra sen klicka in sig på er sida

  • Petra skriver:

    Härlig och rolig video! Fnissade lite när Martin säger att det är kopiöst varmt för typ femte gången och undrar om det bara är uppförsbackar i Portugal… 😂😂😘 Roligt att nu bjuder på er själva! Kram Petra 💕

  • AngelicasVarld skriver:

    Kul med Youtube men måste tips om att inte duplicera content…lägg inte upp inlägg med bilder å skriv om saker på bloggen som du sen kommer lägga upp på youtube – jag (med flera) läser/kollar inte på samma sak två gånger – så ett innehåll för bloggen å annat på youtube å ytterligare nytt på insta så får du följare att titt in på alla kansler då de visar olika innehåll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *