Pink nails

Nu har jag äntligen fått fixat mina naglar!

Det lustiga var att jag fick en nageltjej som hade tvångstankar så därför tog detta fixet två hela timmar! Tur att vi inte hade några tider att passa efteråt. 😉

Jag blev i alla fall nöjd, det känns fräscht och fint med rosa <3 Ser ni förresten på mitt långfinger att min tatuering nästan är borta nu? Helt otroligt att det faktiskt är möjligt att det går att ta bort. Det har tagit ett år ungefär, men det är värt väntan!

Barnen somnade på två röda idag så nu ska vi sitta i lugn och ro i kvällssolen och njuta av en god middag, lite vitt vin och massa prat och skratt. Imorgon åker min bror, hans tjej och deras dotter hem och senare på dagen kommer min mans mamma och hennes sambo hit. Det är så himla kul att umgås med nära och kära, speciellt i denna fantastiska miljö!

2 reaktioner på “Pink nails”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *