Finbesök i Portugal

Godmorgon,

Imorses kom M in på mitt rum med Oskar som vaknade och var ledsen, kl 06.00. På gränsen till för tidigt, men okej. M hade sovit dåligt så han fick lägga sig igen och nu sitter jag här med lilleman. Han äter jordgubbar och ser på Youtube medan jag har fått gjort lite jobb med bloggen, svarat på mail och nu skriver jag här. Jag tänkte berätta om gårdagen då min svärmor och hennes sambo kom.

Dom var på semester i en annan stad här i Portugal och då tänkte vi att det kunde vara kul att träffas. Så dom hyrde en bil och körde till oss och hälsade på.

Barnen tyckte det var jättekul att farmor kom och var på toppenhumör under hela eftermiddagen!

Det var varmt som tusan, men med lite vatten och bus så blev det mer behagligt i skuggan!

Vi satt och pratade och åt snacks tills det blev läggdags för barnen och då började dom vuxna med maten medan jag gick upp och la dom små.

Klockan åtta så sov dom små guldkornen så sött i sina sängar och då var det perfekt läge att poppa cavan och njuta av lugnet!

Mina älskade föräldrar, jag kan inte berätta nog hur mycket dom betyder för mig och hur högt jag värdesätter dom. Det finns inga personer som har ställt upp, funnits där och visat så mycket kärlek för mig som dom gjort. Under hela min uppväxt har jag kunnat luta mig mot dom och vi har alltid haft en väldigt öppen och ärlig dialog, vilket har gjort att vi fått en fantastisk relation även nu när jag själv är vuxen. Barnen älskar dom så innerligt och jag är evigt tacksam över att vi har det så fint som vi har det tillsammans.

Min svärmor och man är också två fina och otroligt kärleksfulla människor i mitt liv. Jag är så lyckligt lottad som är omringad av sånna fantastiska personer. Familjen betyder verkligen allt!

Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll igår och nu hoppas jag bara att våran sista dag blir lika perfekt som dom tidigare under denna resan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *