Sista dagen

Idag har vi spenderat vår sista dag här i Albufeira och det har varit en underbar dag med sol, bad och ett harmoniskt lugn över familjen. Det känns som att vi precis kommit in i dom Portugisiska vanorna och därför känns det faktiskt väldigt tråkigt att behöva åka hem.

Jag har inte spenderat alls mycket tid på bloggen så som jag i vanliga fall gör under semestrar, utan jag har försökt att slappna av och fokusera på familjen istället. Plus att vi nu har startat med videos också så då har jag faktiskt glömt av att ta så mycket bilder.

Så vad tyckte vi egentligen om Portugal då?

Jo vi älskar detta landet! Det finns ingenting att klaga på, maten är god, människorna är trevliga, vädret har varit toppen, det är billigt, mysigt och fullkomligt underbart.

Vi hittade en favoritrestaurang på strandkanten som vi åt på tre gånger. Dom hade schysst personal, riktigt god mat och dom var dessutom väldigt gulliga mot våra livliga och spralliga barn. Så därför tyckte vi att det var mysigt att äta våran sista lunch här.

M är uppe och lägger barnen, mina föräldrar lagar mat i köket och jag bloggar medan jag väntar. Allting är packat och klart och imorgon åker vi alltså hem igen.

Jag kommer sakna detta mysiga hus i detta härliga landet och detta är faktiskt första gången på väldigt länge som jag inte alls känner för att komma hem i slutet av en semester…

1 reaktion på “Sista dagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *