Pooldag hemma

Godmorgon,

Idag har jag haft standby igen och var därför tvungen att vara hemma och vänta på att se om jag skulle på jobb eller inte. Tur då att man har ett rätt så härligt hem att spendera tiden i.

Vi har spenderat i princip hela dagen på terassen, gräset och i poolen idag. Det har varit så varmt ute att vi har svalkat oss med jämna mellanrum.

M mådde lite halkass på morgonen, men har ändå varit med ute under dagen. Vi har ju tagit det rätt så lugnt och mest legat på en luftmadrass i poolen och sett på medan pojkarna simmar runt.

Det är så skönt att Oskar har lärt sig att simma så bra med sina armpuffar. I början av resan i Portugal å kunde han inte alls men lärde sig fort som attan efter en och annan kallsup. Nu känner vi oss väldigt lugna i att ha båda barnen i vattnet samtidigt.

Barnen är rätt så trötta och gnälliga nu innan läggdags så vi ska strax lägga dom och sen ska jag och M se på film. Vi såg ju klart på House of Cards och jag måste erkänna att jag inte tyckte att denna säsongen var särskilt bra. Har ni sett den? Vad tyckte ni?

1 reaktion på “Pooldag hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *