Jobb, jobb, jobb

Jag sitter för tillfället och klipper videos på en dator och jobbar med blogg och mail på den andra. Det är väl tur att vi kvinnor klarar av att göra flera saker samtidigt för annars har jag ingen aning om hur jag skulle få ihop allt jag måste få gjort på dagarna!

Jag börjar snart bli klar med det jag hade planerat att hinna med idag, så jag tänkte att jag skulle hämta pojkarna från förskolan lite tidigare idag eftersom det är rätt så tomt där nu när dom flesta har sommarlov.

Imorgon har jag planerat att inte ha något jobb att greja med så att jag kan åka och hänga med Karro. Jag måste fixa naglarna, eller rättare sagt ta bort dom, och så tänkte vi fika lite grann och snacka skit en stund. Känner att det var längesen jag hängde med en tjejkompis nu och fick pratat lite strunt, så det ska bli jättekul!

Nä, nu ska jag försöka bli färdig så jag kan hämta dom små. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *