Allt går snett

Idag har verkligen ALLT gått snett..

Först så skulle jag träffa min kompis Karro, men så var hon sjuk och fick ställa in, då tänkte jag att jag skulle åka och fixa mina naglar och åkte till det stället som jag brukar åka till. Dom har drop-in vilket i vanliga fall inte brukar ta så lång tid, men det gjorde det idag. Det var massor av tjejer framför mig i kön och när jag hade väntat i 1 timma och 15 minuter så var det bara tre tjejer framför mig i kön. Men, då kommer det in en tjej som stormar fram och går före i kön och säger ”Jag har beställt tid så jag går före!” och sen trillar en tjej till in och säger det samma och sen ytterligare en till. ”Helvete” tänker jag och räknar lite lätt på hur länge jag kommer att få vänta, men tror seriöst att jag skulle klicka fullständigt om ännu en tjej hade gått före i kön, så istället ringer jag en annan nagelsalong och frågar om dom tid, vilket dom hade. Så jag ställde mig upp, lämnade min plats i kön efter 1,5timmas väntan och åkte till en annan salong.

Väl där fick jag också vänta, trots att jag beställt tid. Men tillslut var det min tid. Då börjar nageltjejen att klippa mig i nagelbandet så det började blöda och hon var inte heller särskilt duktig, men när hon var färdig så brydde jag mig inte utan ville bara därifrån.

När jag satte mig i bilen sen så hamnade jag bakom en stor lastbil som körde i 40 på en 70 väg och det var omöjligt att köra förbi. Irriterande till tusen.

Sen skulle jag hämta ut paket på posten och även där var det kö och irriterande långsamma människor som inte hade direkt bråttom. När det väl var min tur så hade jag två gigantiskt stora paket att hämta ut. Tror ni någon hjälpte mig med paketen till bilen? Nej, flera vuxna, starka män gick förbi mig, men ingen erbjöd mig hjälp. Svettig och jävlig kom jag äntligen hem och tänkte att jag skulle spela in en vlogg, efter att ha kämpat i ca 20 minuter med prat så inser jag att microfonen är avstängd… Då gav jag upp.

Jag får helt enkelt inse att denna dagen inte är till för att försöka få gjort något produktivt. Som tur är så är dagen över och det är dags att lägga dom små. Får satsa på att det blir en bättre dag imorgon igen…

6 reaktioner på “Allt går snett”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *