Glass i stora lass

Vi sitter på altanen och äter glass efter middagen. På sommaren när det är varmt och skönt så känns det liksom som att det är lov att äta glass i stora lass varje dag om barnen själva får välja!

Pojkarna är så goa mot varandra och det är så roligt att se dom sitta och prata tillsammans. Är det någonting som vi inte förstår när Oskar pratar så förklarar Filip för han förstår sin lillebror precis!

Imorgon ska jag åka iväg på jobbresa igen och blir borta i tre dagar. Det var länge sen jag sov borta nu så det ska faktiskt bli väldigt tufft att behöva vara borta från familjen. Men gissar jag rätt så går tiden fort och vips så är jag hemma hos mina gullefjun igen!

4 reaktioner på “Glass i stora lass”

  • My skriver:

    Glass är ju givet under sommaren, man ska äta glass då i stora lass. Det gör mina killar också 😋😉

  • Erika skriver:

    Detsamma med mina killar, när lillebror inte kunde göra sig förstådd förklarade storebror allt. Nu är lillebror snart 4 så någon översättning behöver vi inte men att de är bästa vänner ser vi alla lång väg. Så härlig kärlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *