Hejdå barnen

Godmorgon,

Idag ringde min klocka 03.15.. Det kändes verkligen som att jag gick upp mitt i min djupaste sömn och att bara stänga av mitt alarm och krypa ner under täcket igen lockade mer än ni kan ana. Men plikten kallade så det var bara att rulla ur sängen, gå in på badet och skölja ansiktet med isande kallt vatten. Sen gick jag ner och satte på en kaffe och började göra mig i ordning. Det känns inte alls kul att vara borta från barnen i några dagar nu, det svider rejält i hjärtat att veta att jag inte får pussa och krama på dom idag..

Vi har haft några riktigt mysiga dagar tillsammans..

Men, men det är som det är. Ha en fin dag så tittar jag in här i eftermiddag när jag checkat in på hotellet i Bodö. Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *