Minispa på hotellet

This post contains adlinks from Adviral

Vet ni vad? Jag har ALDRIG tyckt att det har varit så här skönt att få komma in på ett hotellrum och slänga sig i sängen!

Det har varit en lång arbetsdag som inte riktigt gick som planerat och när jag dessutom varit vaken sen klockan 03 i natt så finns det ingenting som lockar mer än att ställa mig i duschen, lägga en inpackning i håret, slänga på en fuktighetsgivande ansiktsmask och lägga mig i sängen. Ha lite minispa för mig själv helt enkelt.

I och med det tänkte jag tipsa er om att Bangerhead har 20% rabatt på hela deras sortiment! Tjohooo!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR

 Datorn ska läggas ner och jag ska ha fullt fokus på mig själv nu och lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med morgondagen!

Kram på er så hörs vi imorgon igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *