Tack vare mitt jobb

Godmorgon,

Idag hade jag Standby och blev ringd tidigt nu på morgonen och ska flyga. Jag är så oerhört tacksam över mitt jobb för det är tack vare mitt yrke som jag får lov att resa runt och se hur vackert Norge faktiskt är.

Förra jobbresan var ju som sagt i Bodø och när vi kom fram dit efter en lagom lång jobbdag så bytte vi om och gick ut på en promenad. Promenaden varade i 3 timmar, men det gjorde ingenting för vi hade ingen tid att passa och det var så kul att få umgås med mina härliga kollegor. Och så mycket man får se när man är ute och vandrar. Vi gick upp på ett berg som kallas för Kejsarvarden och när vi kom upp på toppen så tappade vi nästan hakorna i marken över den vackra utsikten.

Norge är ett otroligt vackert land och jag kan verkligen rekommendera alla jag känner att åka dit på semester och vandra omkring på olika fjälltoppar. Speciellt Nordnorge är fullkomligt makalöst vackert!

4 reaktioner på “Tack vare mitt jobb”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *