Sommarens finaste utemöbler

I samarbete med Kila möbler

Hej på er,

Idag har jag varit iväg och jobbat igen 0ch jag var uppe tidigt som tusan femte dagen i rad, så när jag skulle köra hem igen från jobbet så kändes det nästan som att ögonen gick i kors. Så nu ska det bli väldigt skönt med några dagars ledighet så att jag får ta igen mig och ladda upp med lite ny energi igen.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta av mig uniformen och klä på mig lite vanliga kläder och så gick jag ut på altanen för att slappna av en stund i friska luften. På sommaren trivs jag nämligen som allra bäst ute på våran altan sittandes i några av våra mysiga utemöbler.

För mig har det alltid varit viktigt att förena stil med bekvämlighet och det tycker jag att man får när man beställer möbler från Kila möbler. Där har dom allt man kan önska sig när det kommer till utomhusinteriör. Allt från loungemöbler, matgrupper och sittgrupper till hängmattor och saccosäckar.

Vi har valt att gå för konstrotting på våran soffgrupp som vi har ett högt bord till så att vi även kan sitta där och äta om vi vill. Vanlig rotting kan man ju såklart också gå för om man vill, men då blir det rätt så mycket dyrare. Ljus konstrotting är dessutom väldigt enkelt att underhålla då det tål vatten och är snyggt åren runt även fast dom står ute i alla väder.

Vi väntade jättelänge innan vi hittade ett parasoll som skulle passa oss, därför blev jag så förvånad över hur enormt många parasoll och solskydd dom hade hos Kila möbler. Flera sidor med olika färger, storlekar och priser, vilket gjorde det lätt att hitta något som passa.

Dom har även jättefina soffgrupper i olika stilar och prisklasser så att alla ska kunna hitta något som passar till var och ens förutsättningar. Bra va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *