Picknickbord till barnen

Sponsrat inlägg

Godmorgon,

Idag blev barnen glada när dom vaknade upp till en stor kartong som dom fick packa upp och sen när dom såg att det var en egen picknickbänk så blev dom ännu gladare!

Ett alldeles eget picknickbord har dom fått från Jollyroom som dom fick ställa vart dom ville på tomten.

Detta bordet är perfekt för barnen att ha när dom ska sitta och äta, leka, eller bara sitta vid. Bordet har två små luckor som man kan öppna där det ligger två blåa baljor vilket är perfekt om man har lust att leka med vatten eller kanske till och med fylla dom med sand.

Sen att bänken passade perfekt till vårt vita hus var ju bara en härlig bonus! Det är ju perfekt om en möbel både är praktisk och snygg, som jag säger så ofta om möbler vi väljer att ha i och utanför vårt hus.

Nu ska vi duka fram lite frukost och självklart ska vi sitta på bänken och äta. Här kommer vi förmodligen spendera många timmar tillsammans under sommaren.

Picknickbänken finns som sagt att köpa hos Jollyroom och kostar 1199 kr, men just nu har dom rabatt på nästan 50% vilket ger er ett pris på endast 629kr! Bra va? Så löp och köp till era barn, jag kan lova att dom blir glada av att få en alldeles egen utemöbel på tomten!

Kram på er, vi hörs lite senare efter frukost!

2 reaktioner på “Picknickbord till barnen”

  • L skriver:

    Kan inte du oxå børja mærka ut dina REKLAMinlægg tydligt och inte bara kalla det samarbete.

    • Oslofru skriver:

      Varför så bitter? Jag skriver alltid om det är ett sponsrat inlägg eller inte, så jag förstår inte helt vad du menar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *