Ny mosaik till badrummen

Sponsrat inlägg

 

Hej på er allihopa,

Det känns som att jag har hunnit med massor nu på morgonen. Pojkarna är på förskolan och jag har tvättat, handlat, städat i ordning, varit ute och sprungit, duschat, ätit brunch och nu sitter jag och planerar på hur vi kan göra det lite finare i vårt hus. Dom flesta rummen är jag nöjd med för tillfället, men om det är någonting som jag verkligen har lust att fixa till så är det två av våra badrum.

Vi har totalt 3 badrum i huset, ett stort master badrum som tillhör mitt och min mans sovrum och walk in closet. Det badrummet har vi lagt ner en hel del pengar på med stora fina klinkers, vattenfallsdusch och badkar. Men i dom andra två badrummen så har vi inte gjort någonting alls. Det ena badrummet på nedervåningen skulle jag vilja fixa till nu och därför är jag på jakt efter ny mosaik som vi kan pynta badrummet med.

Jag tycker att alla färger och former har sin charm och kan det mesta kan vara snyggt för stunden, men sen tröttnar jag tyvärr rätt så fort om någon inredning i huset skulle sticka ut för mycket. Därför har vi inte några direkta skarpa färger hemma hos oss, utan har valt att gå för lite mer säkra kort i naturliga jordfärger. Men, det hade varit väldigt kul att våga satsa på något lite annorlunda till ett av våra badrum som vi just nu funderar på att göra om.

Hos Kakelgallerian har dom väldigt mycket fint att välja på och jag har bläddrat runt bland all deras kakel och klinkers och tillslut fastnat för mörk mosaik.

Bilden är lånad från Kakelgallerian.se

Visst ger mörk mosaik en lyxig känsla? Det är precis det vi är ute efter i badrummet på nedervåningen eftersom det är det badet som gäster använder och även vi själva när vi spenderar tid här nere.

Kakelgallerian är dessutom experter på mosaik och har samlat ett brett utval av mosaikplattor i alla typer av storlekar och färger, vilket gör det lätt att hitta någonting som faller i smak för var och en. Om ni bor i Stockholm så kan ni även besöka deras butik som ligger i Kungens kurva, bra va?

Vi har inte bestämt oss än för vad vi ska gå för, men det lutar åtminstone i mindre, mörka klinkers eftersom det passar bäst in i våran stil.

Nu ska jag ställa mig och göra köttfärssås som ska stå och puttra under hela dagen och efter det ska jag åka och hämta pojkarna. Hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *