Trött på att vänta..

Godmorgon!

Idag skiner äntligen solen igen vilket vi får hoppas gör att det blir lite varmare igen. Vi har haft regn och ca 13 grader här hemma den senaste tiden vilket har fått mig att bli lite dyster och eftertänksam. Jag menar, vad är det egentligen vi går och väntar på under flera månader under vintern? Sommaren? Sommaren som varar ca totalt 2 veckor sammanlagt om man tar bort dagarna då det är svinkallt och regnar? Jag är trött på att vänta på någonting som aldrig kommer…

Jag har i det sista tänkt hårdare än någonsin på möjligheterna att flytta till ett varmare land och blivit inspirerad av människor runt omkring mig som följt sina drömmar  och tagit steget. Senast igår gjorde jag en lista där jag skrev ner FÖR och EMOT och kom fram till att det är väldigt mycket som talar för att jag skulle bli en lyckligare människa om vi flyttade här ifrån. Så vi fortsätter diskussionerna här hemma och så får vi se om det blir en flytt eller inte i framtiden.

3 reaktioner på “Trött på att vänta..”

 • Herr H skriver:

  Vem vill inte flytta från dessa breddgrader då sommaren aldrig kommer?? Hoppas att förhandlingarna går bra – alltid trevligt att slippa frysa då man är utomhus.

 • Maria skriver:

  Varför inte köpa ett sommarhus i utlandet ? Än flytta permanent.. bara en tanke ☺️

  • Oslofru skriver:

   Tror inte vi hade orkat åka dit med barnen hela tiden, blir bättre om dom alltid får vara där och vi pendlar till våra jobb 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *