Bara vi två i Oslo

Förlååååt för att jag inte varit inne på bloggen sen imorses, men vi har haft fullt upp sen jag lämnade barnen på förskolan strax innan lunchtid.

Efter att jag lämnat barnen så körde jag till stan för att möta M på Aker Brygge. Vi var hungriga båda två så vi strosade omkring en stund och letade efter en restaurang och hamnade till slut på en av våra favoritrestauranger DS Louise.

Vi satte oss ute på deras uteservering och beställde musslor båda två.

Det var alldeles underbart att få spendera lite kvalitetstid med min man. Vi satt länge och bara pratade om allt och ingenting. Framförallt pratade vi om en viktig sak i våra liv, nämligen att vi har lust att flytta ifrån Oslo, men mer om vart får ni se i morgondagens vlogg.

Efter lunchen så gick vi en tur på stan, köpte glass och sen satte vi oss en stund vid havet och bara var hos varann. Att få sitta och hålla om varandra i lugn och ro och bara fokusera på varandra är guld värt när man är småbarnsförälder och det är en tid som vi verkligen uppskattar båda två när vi lyckas planera in i våra annars väldigt fullbokade kalendrar.

Jag älskar dig bo, du och jag för alltid 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *